home   Acasa » Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

termeni_conditii

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.marafreight.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care informatiile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

DREPTURILE PROPRIETATII INTELECTUALE

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al proprietarilor www.marafreight.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.